top of page

Going to the gym for dummies!

Daar sta je dan in de gym: fitnessabonnement, hippe sporttenue en dito drinkfles aangeschaft maar geen flauw idee wat te doen. Dan maar de fietsergo's op, eventueel enkele toestellen en halters uitproberen en voila: de training zit erop. Goed bezig?

Waarschijnlijk niet! Voor de volgende training check je vlug enkele YouTube-tutorials alvorens te trainen maar helaas: in de praktijk gaan de oefeningen toch niet zo vlotjes... Klakkeloos andere zelfverzekerde gymmers nabootsen is ook geen goed idee aangezien deze vaak zelf niet weten hoe correct te trainen en ze zonder meer YouTube/Google raadplegen voor oefenstof. Elk lichaam is uniek, reageert anders op trainingsprikkels en is bij foutieve/niet-aangepaste training vatbaar voor blessures. Reden genoeg dus om je grondig te informeren over correcte oefenstof, aangepast aan jouw lichaam!

HERCUUL Gent Personal Trainer Dempsey

HERCUUL leert jou in 4 à 5 sessies (afhankelijk van je beginniveau en doelstellingen) hoe je jouw lichaam correct traint in de gym. De focus tijdens deze sessies ligt op:

- het aanleren van correcte beweegpatronen en basisoefeningen

- in combinatie met gepaste schematisering

- zodanig dat je daarna zelfstandig verder kan in de gym (al dan niet met opvolging).

Goed meegenomen: na de sessies ken je voor elke spiergroep oefeningen en krijg je een overzicht van de aangeleerde oefenstof mét uitvoeringstips! Interesse? Contacteer ons hier!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page