top of page

Iedereen Personal Trainer! En dat is géén goede zaak...

Waarom het géén goede zaak is dat iedereen zomaar ‘Personal Trainer’ kan zijn! Kort uitgelegd: een goede personal trainer leert je correct bewegen en sporten en dat volledig op jouw maat. De praktijk wijst echter uit dat goede personal trainers de uitzondering zijn. De meeste zelfverklaarde personal trainers hebben immers geen degelijke vooropleiding en knowhow maar slagen er toch in sportleken te overtuigen training te volgen bij hen (tegen een stevige prijs). Menig sportleek is zich van geen kwaad bewust aangezien hij/zij er zelf ook niets van kent. Helaas komt men vaak pas tot het besef dat de personal trainer onbekwaam is wanneer blessures optreden… Terecht artikel! Hopelijk wordt de titel van ‘Personal Trainer’ ooit beschermd. Zoek je een Personal Trainer mét kwalificaties en knowhow? Contacteer HERCUUL!

artikel: iedereen personal trainer, en dat is geen goede zaak!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page